Ahoojte ľudia tak čo ? Ako sa vám darí čo si myslíte o priebehu sk3 ? Ako sa podľa vás vyvíja ? Troška života do toho umierania![]()
Ahoojte ľudia tak čo ? Ako sa vám darí čo si myslíte o priebehu sk3 ? Ako sa podľa vás vyvíja ? Troška života do toho umierania![]()
( wolves, playboy, NNN a vsetci spojenci ako Lamky, Homosi , oOo a cela pismenkova federacia)
Nič zujímavé. Čo máš konkrétne na mysli ?
predovšetkým musíš vedieť kto si. To sa ale nedozvieš, kým sa nenaučíš lietať :)
Veď tak celkovo, vnímanie tohto sveta čo si o ňom myslíte že ako sa vyvíja a podobne![]()
( wolves, playboy, NNN a vsetci spojenci ako Lamky, Homosi , oOo a cela pismenkova federacia)
Ďalší sk server bez poriadnej účasti, kde tak isto chýbajú kvalitní hráči. Populačne silné aliancie sa dali dokopy a bude záležať len na tom v akej paráde sa predvedie opozícia a či vydržia spolu tie populačne silné aliancie.
predovšetkým musíš vedieť kto si. To sa ale nedozvieš, kým sa nenaučíš lietať :)
Zaujímavé no uvidíme, škoda že sa viac ľudí nezapája do verejného fóra.
Ja to tam zatiaľ vníma celkom v pohode uvidíme ako to pôjde ďalej no rozhodne viem že sa musíme troška zbaviť prvých 2 aliancií lebo je nedostatok fariem :P
Nehovor to nahlas. Vieš, aj veľa lamiek má svoju silu![]()
Už som sa naučil že netreba podcenovať, ale tak troška rozpútať nejakú slovnú vojnu aby to tu troška ožilo![]()
preco je to tema TC3 ked to uz neni clasic ?![]()
Ja som písal moderátorom, že by to mohli prehodiť. AJ témy sú ešte z minulého veku. No vyzerá to tak, že sú momentálne všetci moderátori AFK![]()
Asi si užívajú leto.![]()