Zobraziť vysledky 1 do 6 z 6

Téma: Mapa

  1. #1
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    26.02.2014
    Príspevky
    4

    Povodný Mapa

    Dobrý den, pred par dnami som začal hrať a už vtedy som mal problém s mapou ale myslel som že to sa nejako samo opraví... mám taký problém... ked si pozriem moje suradnice a prejdem snimi na mape tak mi ukazuje Opustené sidlo... síce ta dedinka je okolo žltá čiže je asi moja kedže to nikto iný nemá tak si myslím že má byť moja... na začiatku mi ukazovalo že to vlastní nejaký kozel či čo potom pred včerom alebo včera mi nabehlo že opustená dedina... ked som si pozeral okolie tak tam som prešiel myšou na políčko kde bol les a tam mi ukazovalo že hráč Mischino 19 a to bolo niekde v lese... mám ulohu zautočiť na oázu a moc sa v tom nevyznám no myslel som si že oaza je to kde v poličku je napr. kružok a vnutry je kamen ako železo ale mylil som sa a bola to obyčajná rola no nejde mi nato klikať... raz to funguje raz nie teraz som poslal utok ale potom mi už nejde klikať na inú oázu... v čom je chyba? pokial som písal nezrozumitelne tak možem to skúsiť znova poprípade odfotím

  2. #2
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    24.02.2009
    Príspevky
    85

    Povodný

    Asi druhe poličko (v malej mape) a štvrte (vo velkej resp.50%) nad dedinou/oazou by ti ju malo vypísať.

    Ak som ta správne pochopil... môže to byť tým že ti ukazuje nejaký banner v hornej časti stránky, tak buď ho stamať dostaň, alebo zmeň prehliadač.

  3. #3
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    26.02.2014
    Príspevky
    4

    Povodný

    áno mám hore banner tak isto ako aj na boku a v strede neviem prečo... stiahol som si adblock ale ono iba tu reklamu vypne tak že banner tam zostane ale bez reklamy ... nechcem meniť prehliadač... som na chrome ... mozila mi ide pomaly tak isto ako IE...

  4. #4
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    24.02.2009
    Príspevky
    85

    Povodný

    Ten banner tam nemá čo robiť ani, hore ani na boku ani nikde. Takže ak ho stamať dostaneš, mapku budeš mať v pohode. V zdrojom kode ak ho najdeš malo by to písať čo ho tam hádže... alebo programi a sučasti, procesi a vyhadzať to čo tam nemá čo robiť...

  5. #5
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    24.02.2009
    Príspevky
    85

    Povodný

    Ešte aj rozširenia v chrome si možeš pozrieť či tam niečo nieje.

  6. #6
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    26.02.2014
    Príspevky
    4

    Povodný

    ja sa v tom nevyznam neviem kde sa to tam da najsť... neviem z čoho to možem mať kedže som na notase ktory sa moc nepoužíva a je nový ... a žiadne prasačiny tu nepozeram

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •