uz sa neviem dockat stedy.... najde sa tu dakto kto to hral skx pred 5timi rokmi?
![]()
uz sa neviem dockat stedy.... najde sa tu dakto kto to hral skx pred 5timi rokmi?
![]()
skor by som potreboval naist daku dobru alinech tam nehram sam
bo s dobrou partiou to vzdy ide lepsie
![]()
Čaute aj ja hľadám dual na skx. Ak máte niekto záujem píšte správu a dozviete sa viac.![]()
Ahoj, hral si speed pred piatimi rokmi? Zúčastnil som sa totiž 5. veku skx (jar 2009), hovoríme o tom istom serveri?
Travian som nehral už zopár rokov, ako sa postupne začali množiť účty s dvoma a viac hráčmi, tak ma to prestalo baviť. Teraz som sa prišiel pozrieť čo sa po tej dobe zmenilo, no pozerám, že na slovenskom Traviane je už len zlomok pôvodného počtu hráčov. Ako to vyzerá? Je tá hra už naozaj tak mŕtva, ako sa javí?
ja som bol na 6stom veku....T3.6 era roadrunera ,blind 162, blackshadow, LUpicka
co teraz tak pozorujem tak je to tu uz take skor rekreacne.... najde sa tu uz len zopar takych co to hraju na 24/7..... ale mrtva nie je hned na zaciatku som nasiel super ludi v mojom okoly a je s nimi zabavatakze som rad
Tie mená mi ešte niečo hovoria.Spravil som si účet na UKX nech si pozriem čo je nové (bolo tam trochu viac hráčov ako na SKX), nuž, uvidím, ak ma to znova chytí, tak možno skúsim ďalší vek na slovenskom serveri. Každopádne je fajn vedieť, že to ešte stále niekto hrá.
![]()
Kedy bude restart skx ? Ja uz chcem hrat
Informácie o spustení skx budú zverejnené na tomto fóre, určite včas.![]()
Naposledy upravil SMOD Vcielkaisr; 26.07.2014 o 23:25
SMOD Vcielkaisr :love: