Zdravím, chcel by som sa spýtať či bude reštart SK1?Lebo už je dosť dlho od toho čo skončil, tak sa pýtam.
![]()
![]()
Pekný deň,
Zdravím, chcel by som sa spýtať či bude reštart SK1?Lebo už je dosť dlho od toho čo skončil, tak sa pýtam.
![]()
![]()
Pekný deň,
Ahoj,
neviem ti povedat, kedy bude restartovana prave SK1, ale noveho servera sa dockame snad v priebehu mesiaca. Momentalne sa mozes zaregistrovat napriklad na SK2, ktory je stary cca mesiac.
Si si zalozil ucet len na to, aby si mohol niekoho pourazat?
Nie, neviem, kedy bude restartovana SK1, pretoze nad restartom tohoto servera momentalne ani neuvazujeme. Nie je dovod ho restartovat, nakolko mame mesiac staru SK2 a v priebehu septembra nas caka narodeninovy special.
Mimochodom, nie som hlavny admin ale community manager. Moja robota nema s pozicou administratora takmer nic spolocne.
Jasné, že neuvažujeteNehrajú už ľudia ako ešte za starej T3.6 (všetka česť jej pamiatke)
Keď na servere bolo 7000 hráčov. Teraz sú 4 servere s 2500 hráčmi..
By ste mohli niečo začať robiť a nalákať ľudí, reklama a pod, lebo s takouto pôjdete za chvíľku na úrad práce a v životopise bude "posledné roky pozícia community manager v Traviane"
![]()
Btw, som zvedavý na ten váš špeciálDúfam že tam bude viac ľudí a bude to stáť za to
![]()
Peace,