Den třetí
Jednoho dne svolal prefekt římské vesnice naléhavé setkání městské rady a oznámil: "Před 10 minutami jsem dostal zprávu od našich zvědů. Je to velmi důležité a vyžaduje to naši okamžitou pozornost. Jeden z našich největších nepřátel, vesnice Galia, na nás posílá útok - obrovská galská armáda doprovázená beranidly a katapulty.
Nejprve musíme připravit obranu. A pak - protože nejlepší obranou je protiútok - jsem toho názoru, že bychom mohli zkusit zničit jejich vesnici, než jejich armáda dorazí k nám.
Jejich rychlost je taková, že u nás budou od této chvíle za 10 hodin. Architekt už naštěstí postavil turnajové hřiště - je rozšířené ze čtvrtiny. Takže máme šanci, že naše katapulty dorazí do Galie dříve než jejich armáda sem. Velitelé armády nyní potřebují 30 minut pro naplánování útoku a poté další 2 hodiny na shromáždění jednotek a odeslání útoku. Nesmíme už ztrácet čas!"
Váš úkol:
Stihnou Římané zničit vesnici Galia dříve, než na ně Galové zaútočí? Jaký bude časový rozdíl mezi dopadem římského a galského útoku?
Server: RoA (Rise of Alliances), rychlost: x2
Nezapomeňte, že turnajové hřiště na serverech RoA dává větší bonus k rychlosti než na obyčejných serverech.
Tipy: Informace o turnajovém hřišti (Ancient Europe je předchůdcem Rise of Alliances, takže bonus je stejný) a výborný nástroj pro různé výpočty v Travianu.
Odpovědi vkládejte do tohoto tématu a vždy připište i svůj herní nick a server.
Nepoužívejte prosím možnost "Odpovedať s citáciou", ale klikněte vlevo dole pod příspěvkem na "Odpovedať do témy", nebo napište svou odpověď do okna "Rýchla odpoveď" a odešlete ji. Neposílejte mi vaše odpovědi soukromou zprávou.
Odpovídat můžete do 2. 3. 2017 12:00.
Vaše odpovědi budou moderované, což znamená, že vy je po odeslání neuvidíte - je to proto, abyste od sebe nemohli opisovat.
P.S. až úkol vyřešíte, můžete nám napsat do diskuse, jak se vám tato soutěž zatím líbí![]()