Zobraziť vysledky 1 do 6 z 6

Téma: Dobytie dediny s artefaktom

  1. #1
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    02.05.2013
    Lokácia
    pod mostom (adresu neviem)
    Príspevky
    58

    Povodný Dobytie dediny s artefaktom

    Zdravím. Napadla mi jedna dosť zásadná otázka. Musím na dobytie artefaktu nevyhnutne stavať pokladku? Nedá sa art získať aj dobytím dediny, v ktorej sa nachádza?

    Vďaka za odpoveď

  2. #2
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Pelargos
    Registrovaný dňa
    18.04.2010
    Príspevky
    36

    Povodný

    Da, ked preberies dedinu, tak ziskas artefakt aj s dedinou.

  3. #3
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    02.05.2013
    Lokácia
    pod mostom (adresu neviem)
    Príspevky
    58

    Povodný

    Vďaka

  4. #4
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    23.12.2012
    Príspevky
    3

    Povodný

    Ak dobijem dedinu z artefaktom od hraca, co ma mensiu populaciu ako ja, znizi sa aj lvl pokladnice o 1?

  5. #5
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    01.10.2010
    Príspevky
    9

    Povodný

    Ano, pre pokladnicu platia rovnake pravidla ako pre ostatne budovy.

    Brano

  6. #6
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    13.02.2017
    Príspevky
    24

    Povodný

    platí to aj pre naterskú dedinu? t. j. keď je tam art a ja ju zoberiem tak už bude môj nie?

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •