Zobraziť vysledky 1 do 7 z 7

Téma: Bug?

  1. #1
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    18.12.2008
    Príspevky
    90

    Červenám sa Bug?


    Pekný bug, čo?

  2. #2
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    04.11.2008
    Príspevky
    345

    Povodný

    ano je to bug
    trpezlivosť, trpezlivosť, trpezlivosť...
    "naše vnímání světa není totéž co skutečný svět"

  3. #3
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    18.12.2008
    Príspevky
    90

    Povodný

    dobre, aj sa mi zdalo

  4. #4
    Zablokovaný
    Registrovaný dňa
    13.03.2009
    Príspevky
    102

    Povodný

    je to len drobna chybicka systemu..ono sa to po chvili aktualizuje....je to tým ze tí dvaja sa predbiehaju v populacii a system to nestiha spraovavat

  5. #5
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    18.12.2008
    Príspevky
    90

    Povodný

    jj uz sa to napravilo

  6. #6
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa talando
    Registrovaný dňa
    03.12.2008
    Príspevky
    143

    Povodný

    toto si mozes vsimnut aj na zaciatku ked hras tak prejdes vela umiestneni a zaradi ta podla populacie ale umiestnenie ti nepriradi nove

  7. #7
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    19.01.2009
    Lokácia
    Addis Ababa
    Príspevky
    16

    Povodný

    toma dost nahneva, ked mam napisat kolkaty som v rebricku, vzdy to pisem asi 5xkrat

Tagy pre túto tému

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •