-
skuseny dualsita ponukam sa
Ponukam sa ako dualista mam za sebou dva speede 16 rokov som dobry v utoku aj v obrane dobre komunikacne a diplomaticke vlasnosti kto ma zaujem?
-
úspechy, čas v ktorom môžeš byť online, skúsenosti s farmením a pod. ?
-
som tu rano asi hodinu potom som tu od 13 00 do 23 00 skoro vkuse a s farmenim vecinou mi vzdy patrilo okolie a podobne
-
-
chces? a k ano napis mi sukromnáu spravu
-
jednoznacne souhlůasim s dualistou ... nenapsal prakticky nic ...
-
hanibal, to čo si opäť napísal nič neznamená.. čo si dokážem vydedukovať z "2 odohraté servery"... a čo? mohol si byť farma, alebo top lúpežník, čo si mám vybrať?!
a čas v ktorom si online, nie je ničím výnimočný ... ale dobre..
-
co??????????
prosimta dualista ak ma niekto zaujem mu napisem sukromnu spravu a nebudem sem pisat svoj zivotopis
-
-
Nikoho nedeptám, nekritizujem, konštatujem.. toť vsio.
jediné čo som poznamenal je, že pravdepodobne si niekto nájde niekoho iného, čo o sebe aspoň niečo napíše.. teda okrem 2 viet samozrejme.. mne nevadí že chodíš do školy. ale v celku ma pobavil názov témy.. ,,skúsený dualista..." ... a následne v príspevku, 2 odohraté speed servery.. nebudem to ďalej rozvádzať, ale asi neznesieš to že poznamenám niečo, a upozorním, aby si daného človeka najprv preverili, a taktiež som apeloval na teba, aby si pre budúcnsoť vedel že treba napísať viac ako 2 riadky..
HOWGH!
Pravidlá prispievania