-
Registrovaný používateľ
Budúc Skx...
Dobrý den Hladam niekoho na dual na budúci skx niekoho kto by mohol od 6:00 do 12:00..do vtedy som v práci...ja možem byt online od 12:30 do 05:00...preto hladam skuseneho hrača nad 18 ktory ma volný čas od 6:00 do 12:00
Hral som aj tento skx pod menom Afekt(Rišo)..no mali sme 20 medal..no skončili sme kvoli jednej veci ktoru tu nebudem riešiť!...a teraz sa snažím aspon trochu zapôsobiť na stavitelov na skx 1. un4
PODMIENKY:
18+
NIE LAMA
VEDIET FARMIT,STARAT SA O KONTO
SKUSENOSTY min 3 roky!
Nepište ziadne lamy ani nič podobne
-
Registrovaný používateľ
Ty tu seš skoro 16h denne?
-
Registrovaný používateľ
no 16 docela nie ale medzi 12:00 a 5:00 mam oddych 2-3 hodinky
prečo?
-
ved Afektovci sa rozpadli najme kvoli nemi,pisal mi raz jeden kamarat ze riso ma iba 14rokov ...
-
Registrovaný používateľ
To su iba keci...hral som z bratom on mal 14... tak on občas hraval zamna ja som robil vodičak...preto
-
-
Registrovaný používateľ
no ved ja viem pritom som nič zlé nespravil pladby som daval normalne cez kartu nič zle som nespravil..len filip si vymišla.. ja som daval po 150 zlatiek kazde 2 tyzne!...chcel som to dokazat Adminovy všetko čislo karty,meno,heslo atd..no neodpisoval
-
Registrovaný používateľ
no ja by som mla zaujem na buduci speed
-
-
Ahoj , no takže: Nad 18 mám 2x. Dopoledne tu jsem podle práce, ale ne každý den .. Doplnuji se navzájem s dualem, který tu je skoro každé poledne. Zeptám se ho, ale podle mne, by chtěl, aby jsi s námi šel na triplle. Kdo by založil acc atd bychom se dohodli ... Kdyžtak mi napiš SS, jestli máš zájem a pak si uložím tvůj skype.
Času dost:-)
Pravidlá prispievania