-
Registrovaný používateľ
Nasledujúci 3x -Dual
Ahojte hladam hraca na moj ucet jedna sa o buduci skx..
Preco?-Pretoze su prazdniny a chcem si trocha aj uzit a nesediet tu sam cely den..
Ako by mal vyzerat zaujemca
Vek: Nie je dolezite v mojich skusenostiach som sa uz stretol s 30r hlupakmi ale naopak aj s 12r mudrimi deckami.. takze vek nie je podstatny
Skusenosti: Nie je podstatne ale abi bol odohraty aspon jeden server za germanov aby vedel ako to chodi atd..
Cas kedy by tu mal byt: Tak isto nie je podstatne ale prve dni na speede su dolezite tak aby sme sa v noci aspon prve tri tyzdne striedali..
Zlatky: Kupovat nemusi.. dokazem odohrat aj bez zlatiek ale kupit by mohol avsak nie je to podmienka
To by bolo asi vsetko co by som ocakaval od zaujemcov..
Nieco o mne
Skusenosti: Tuto hru hram od 29.augusta minuleho roka viem presne minuly hral som za gala.Strasne ma bavi rychlo som sa to naucil..
Typ: Nie som velky farmar a som strasne lenivy takze sa mi nechce az tak klikat.. som skor diplomat a vyborne viem rozbehnutu ucet..Nepotrpim si na silne aliancie a velku slavu.. rad rozbijam armady a moja oblubena kombinacia je Sekera+teuton....
Kontakt:Mozete ma kontaktovat na skype dado2361..
PS: Vopred prosim aby mi nepisali lamky..rychlo sa to zisti a nechcem byt uspamovany na smrt
D
S pozdravom ..Kefo vopred dakujem za kontaktovanie zaujemcov..
-
no tomuto by som neodpovedal cely finsky speed sme boli "kamarati" a zrazu namna zacal utocit a nadavat mi..je to strasna lama davajte si nanho pozor..
-
ja by som to skusil....mam 16 a travosa hram 2 a pol roka....upozornujem nie som lama
...ak by si chcel dalsie info tak napis Ss
-
Registrovaný používateľ
Tomas777: k tvojej hluposti sa radsej nevyjadrujem
Ak nieco chces... pripadne si este ponadavat napis mi na skype ktore je uvedene dole..
PS:Cely finsky speed sme boli kamarati?Bol to presnejsie jeden den
-
ja ti nenadavam len upozornujem ludi ze si luhar
-
a neviem ktore pravidlo a ktory paragraf urcuje ze nesmies na forum umiestonovat ani svoje Icq ani svoj Skype cize by ste ho mali locknut pretoze par ludom to uz tak spravili..
-
Registrovaný používateľ
Mozes dat na seba kontakt pre komunikaciu ..
nabuduce si lepsie precitaj pravidla..
Prosim uz neprispievaj do tejto temy .. hladam dual a nejdem sa hadat..
Pravidlá prispievania