Strana 2 z 4 PrvýPrvý 1234 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 11 do 20 z 32

Téma: Travian v Mobile

  1. #11
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa CITRONATORS
    Registrovaný dňa
    02.01.2009
    Príspevky
    22

    Thumbs up

    Je to dobra vec ked to mas stale po ruke len si farmis a farmis a stavias a tak a Spamujem

  2. #12
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Fake
    Registrovaný dňa
    17.06.2009
    Lokácia
    WWW.TRAVIAN.SK
    Príspevky
    90

    Povodný

    no ja mam iphone a t-mobile mislim ze 1gb a nejak 100sk ide to super len ides 1 min dlhsie ako mozes a uz ti to uctuju jak nic mne raz dosiel ucet 5000sk
    Na Vianoce chcem zlatky tak uvidíme že kto bude Ježiško :D

  3. #13
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Fake
    Registrovaný dňa
    17.06.2009
    Lokácia
    WWW.TRAVIAN.SK
    Príspevky
    90

    Povodný

    Citovať Originál od CITRONATORS Zobraziť príspevok
    Je to dobra vec ked to mas stale po ruke len si farmis a farmis a stavias a tak a Spamujem
    to som si vsimol uz skor
    Na Vianoce chcem zlatky tak uvidíme že kto bude Ježiško :D

  4. #14
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.03.2009
    Príspevky
    10

    Povodný

    Ja mam v t-mobile ... platim 3 ecka mesacne a internet je super volne mam 1GB takze ...

  5. #15
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Fake
    Registrovaný dňa
    17.06.2009
    Lokácia
    WWW.TRAVIAN.SK
    Príspevky
    90

    Povodný

    inak ceknite moj(nas)web
    Na Vianoce chcem zlatky tak uvidíme že kto bude Ježiško :D

  6. #16
    Trnavak
    Guest

    Povodný

    Citovať Originál od Fake Zobraziť príspevok
    no ja mam iphone a t-mobile mislim ze 1gb a nejak 100sk ide to super len ides 1 min dlhsie ako mozes a uz ti to uctuju jak nic mne raz dosiel ucet 5000sk
    Fake takze na Nokie-6500 bi to malo slapat v ppohode ze !

  7. #17
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa CITRONATORS
    Registrovaný dňa
    02.01.2009
    Príspevky
    22

    Thumbs up

    Ano na 6500-Nokia ti to pojde krasne

  8. #18
    Trnavak
    Guest

    Povodný

    Citovať Originál od CITRONATORS Zobraziť príspevok
    Ano na 6500-Nokia ti to pojde krasne
    Okey diki moc si mi pomohol a este sa chcem spitat ze

    Ja mam kartu od Orange a napriklad Internet bi som chcel od T-Mobile Bol bi tom neaky problem ??,

    Posledna otazka

  9. #19
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    09.07.2009
    Príspevky
    43

    Povodný

    Este mas moznost si dat O2 internet neobmedzeny za 6€ staci ti O2 sim karta, balik na internet a ides. A ci je dobry zistim o par dni

  10. #20
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa CITRONATORS
    Registrovaný dňa
    02.01.2009
    Príspevky
    22

    Povodný

    Citovať Originál od Trnavak Zobraziť príspevok
    Okey diki moc si mi pomohol a este sa chcem spitat ze

    Ja mam kartu od Orange a napriklad Internet bi som chcel od T-Mobile Bol bi tom neaky problem ??,

    Posledna otazka
    Hmm aka simka taksy net to by ti neslo asi ale co tzuto hovori kolega za 6€ neomedzeny tak sikup simku a cvakaj si hentolko a sa ti to v pohode oplati

Strana 2 z 4 PrvýPrvý 1234 PoslednýPosledný

Tagy pre túto tému

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •