Strana 3 z 4 PrvýPrvý 1234 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 21 do 30 z 32

Téma: Travian v Mobile

  1. #21
    Trnavak
    Guest

    Povodný

    V Pondelok si idem vybavit net do mobilu za kolko dni mi ho nahodia?? asi tak? Dufam ze to stihnu do 27.7.09 06:00:01!!

  2. #22
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa CITRONATORS
    Registrovaný dňa
    02.01.2009
    Príspevky
    22

    :D

    to by ti malo frcat hned ked to tam ta krava zaklikne tak hned frcis a preco 27.7 ??

  3. #23
    Trnavak
    Guest

    Povodný

    Okis Dakujem Vseetkym !!

    Mozete LOCK!


    Citovať Originál od CITRONATORS Zobraziť príspevok
    to by ti malo frcat hned ked to tam ta krava zaklikne tak hned frcis a preco 27.7 ??
    Zacne sa farmit!
    Naposledy upravil f0llower~; 11.09.2009 o 16:41

  4. #24
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa CITRONATORS
    Registrovaný dňa
    02.01.2009
    Príspevky
    22

    Povodný

    8O Jaaj ok okk len nech nesfarmis mna :s

  5. #25
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    02.07.2009
    Príspevky
    13

    Cool all

    čawte.no ocuj ja mam sE P1i a travec ci uz cez wi-fi alebo na kredit(prehliadac opera mini) nie je bohvieco..
    je to biedne a hra sa cez to velmi zle,dokonca aj utok sa dlho posiela tak newiem ci je whodne riesenie hrast cez to castejsie,najlepsie je to len vo vynimocnych pripadoch

  6. #26
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa CITRONATORS
    Registrovaný dňa
    02.01.2009
    Príspevky
    22

    Cool

    Telefon je do pohody ale mas asi na ho**o net

  7. #27
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Adameck
    Registrovaný dňa
    23.06.2009
    Príspevky
    297

    Povodný

    Mám blackberry 9000 připojení přes 02 a jde to..I když na můj telefon ještě neni opera(doufám že brzo bude) na tvou nokii je určitě ..

  8. #28
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.07.2009
    Príspevky
    1

    Povodný

    Telefon je do pohody ale mas asi na ho**o net :X

  9. #29
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.07.2009
    Príspevky
    1

    Povodný

    Pisem to sem preto lebo mate skusenosti urcite stym a chystam sa na Sk2 nieco dosiahnut

  10. #30
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    04.08.2009
    Príspevky
    1

    Povodný

    Citovať Originál od CITRONATORS Zobraziť príspevok
    Ahoj mam nokiu N95 8G ide to tam perfektne mam net od T-Mobilu platim za to 99sk mesacne a mam to non stop zapnute a za ten mesiac nebudem platit viac ako 99sk a aj ja idem na sk2

    pocuj cez akyprehliadac chodis na travian? lebo mne cez mini operu nefunguje tak amko v pc nemozem napriklad levelovat budovy a mam este skyfire ale tam zasa nemozem levelovat surovinove polia. tiez mam N95 8GB

    aky je najlepsi prehliadac na travian? mam N95 8GB. lebo mini opera teda nic moc
    Naposledy upravil f0llower~; 11.09.2009 o 16:40

Strana 3 z 4 PrvýPrvý 1234 PoslednýPosledný

Tagy pre túto tému

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •