Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 1 do 10 z 15

Téma: nokia6300+travian+internet cez wi-fi

  1. #1
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    18.07.2009
    Príspevky
    3

    Povodný nokia6300+travian+internet cez wi-fi

    neviem čoi som dobre umiestnil temu ale snad hej jak nie tak prepačte

    no tak kcel by som sa opitať
    kupil som si nokiu 6300i a chcem tam hrat travian
    travian mi tam ide ale nie tak normalne ako na pc ale uplne inač uplne mi tam blbne a budovy ked kliknem na sypku tak mi da napr. stajne a tak mi to blbne neviem či je t v prehliadači alebo v mobile poradte prosim

  2. #2
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    15.06.2009
    Príspevky
    105

    Úsmev

    Neumiestnil si dobre,,nič skús si stiahnuť iný prehliadac napr opera miny;-)

  3. #3
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    18.07.2009
    Príspevky
    3

    Povodný

    sak tu mam a nejde mi dobre blbne mi nevieš aky by som mohol ešte iny prehliadač stiahnut??

  4. #4
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    29.01.2009
    Príspevky
    135

    Povodný

    Mozno to je tym ze to je mobil a nie PC skus to urobit tak ze si das do zaloziek priame odkazy na budovi :P
    ja a rKn sme sa spojili v snahe ozivit toto forum :) ak sa chcete pridat do nasho klubu piste SS alebo na skype redfox-sk2 alebo na rekroniik (rKn)

  5. #5
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    15.06.2009
    Príspevky
    105

    Povodný

    Skús ju preinštalovať alebo skús napr bolt

  6. #6
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    18.07.2009
    Príspevky
    3

    Povodný

    pokusim sa

  7. #7
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa jastrab1
    Registrovaný dňa
    04.11.2008
    Lokácia
    na sovensku :)
    Príspevky
    187

    Povodný

    alebo skus tea shark

  8. #8
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    23.12.2008
    Lokácia
    Travian City
    Príspevky
    411

    Povodný

    ja mam taku istu nokiu a opera mini 4.2 a robi mi to to iste, tak tam radsej nic neklikam treba tam mat priamy link na tie budovy, inak ked sa pohras tak sa da niekedy trafit, ale napr. niektore budovy vobec nestiahne
    prečítajte si pravidlá fóra

  9. #9
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa pa3cck
    Registrovaný dňa
    30.03.2009
    Príspevky
    391

    Povodný

    nokia6300+travian+internet cez Wi-fi ... nokia 6300 nema wi-fi takze sa necuduj ze ti nejde travian
    Namyslenosť niektorých hráčov presahuje hranice normálnosti! Som proste Originál som NonStoper!

  10. #10
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    18.07.2009
    Príspevky
    3

    Povodný

    Ja to tak spravim ze si dam plus balik a dam si tie richle pristupy sprawim to na pc a na mobile pojdem uz len cez richli pristup

Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •