ja by som to tiez zakazal ale teraz mi to je uz v podstate jedno lebo idem na strednu na gympel a na pocitac uz teraz nebudem mat cas cize ani na travian
ja by som to tiez zakazal ale teraz mi to je uz v podstate jedno lebo idem na strednu na gympel a na pocitac uz teraz nebudem mat cas cize ani na travian
jack herrer...jednim slovom krása..
mas vazne pravdu ..dnes sa stal travian nie zabavou ale súťazou o top10 ..
fiiha, mas pravdu, zlatky, a zlatky
je to uz o nude, aj mna to uz prestava baivt
bez zlatiek sa da hrat, ale niektory beru tuto hru az privela![]()
aj ja si myslím,že by bolo spravodlivejšie keby nemohli hrať tolký hráči na jednom účtekazý to zážitok z hry a hráči čo hrajú sami majú len malú šancu uspieť proti účtu kde hrajú traja a možno aj viac...ked som hral svoj prvý server tak som sa zaregistroval na svet kde mal leader 1500 bodou a za nejakých pol roka som sa dostal do prvej 500 ale také,že dual nebolo drvivá vätšina hrala sama a bolo to zaujímavejšie...
s tým,že na speedoch sú dualy s tým súhlasím predsa je to 3-krát rýchlejšie takže tam treba byť častejšie online ale tiež stačia dvaja hráči...
Mozem len a len suhlasit.. davnejsie bol niekto hviezda ak tu bol v noci.. dnes je to nutnost lebo ak sa nestriedate desiati po hodine upadate na dno rebricka .. malo by sa to zakazat..
v top 20. dnes je rarita najst niekoho kto hra sam ..
PS- IQ 139
EDIT- chce to spravit nejaku peticiu![]()
http://www.schizo.ventani.sk <--Schizova kronika :]
momentalne vôbec nehram travian..
ale ja nemozem najst dualistu
Dvaja na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako dvoch hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise )
petice může bytz hodte si do podpisu toto
1 na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako 1 hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 2,3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise..) vyjimkou by byl speed tam bych dualy povolil![]()
Co takhle,
1 server, kde by moh hrat na 1 účtu, jen 1 člověk.! ?
THCcs_ :)
omg to nemôžeš pokračovať v tej predošlej téme?
témy boli zlúčené...
Ja si myslim ze vsetcia mate pravdu co tu pisete. Ja som zacal hrat travian na CZX 6 , teraz hram CZX 7. Ale naozaj,videl som minuly speed ucet na SKX ( ucet Lolko ) kde bolo na zaciatku hry viac nez 7 hracov na tom ucte a nakoniec skoncili traja. Ja hravam na ucte s ocom a mame spolu tu najlepsiu komikaciu - z ust do ust a nie z klavesnice do klavesnice![]()
Ano, keby tam hral len jeden tak by to bolo zaujímavejšie. Mne osobne by to nevadilo nakoľko ja skoro nikomu neverím len úzkej spoločnosti.
japan