Je trosku usmevne, ked oznacujes jedneho hraca za vitaza servera.
Je trosku usmevne, ked oznacujes jedneho hraca za vitaza servera.
The only thing that can stop us is flat tire.
ja osm sa tam tiez regol pred 4 dnami a na moju smolu ma hodilo hned vedla MC9 jedneho hraca. stale utoci a neda sa s nim dohodnut nech prestane ze si chcem len s chuti zahrat a to sa zatial neda
mam taky pocit ze uz asi ani neda pokoj toto iste sa mi stalo na cz4 ale tam som sa dostal ku hracovi ktory mal 4 mc15 a tak som mohol jedine urobit rusim ucet a dovidenia zo zaciatku bolo dobre ale jak vytiahol katy tak uz som nemal sancu chcel deff no a ja co som jeho otrokabo co no tak radsej som siel prec a teraz som tu
a je to dobre nikto pri mne silny ani jeden v okruhu asi 50x50 mozno viac parada
![]()
Nooo tak na sk2 je kopec kvalitných hráčov. Okolo seba ich mám dosť...uvidíme ako to pôjde ďalej, buď ja alebo oni
Juj dosť hráčov je tu aj sk8, a to som rád.
Stat sua cuique dies. Vergilius
Momentálne odychujem na sk2, +-
Uplny suhlas, Shanna.
To co doteraz predvadzaju Lordik s Yohnym je najcistejsi skill. Doporucujem vsetkym vytiahnut poznamkove bloky, vsetko zapisovat a pozorne studovat ich hru![]()
The only thing that can stop us is flat tire.
na to aby som vedel odpovedat na otazku tissinyho (rynquee sk8 /annaree sk2 mohn) by som tam musel hrat kedze ma znicily pred asi tromi tyzdnamidufam ze sa rynqueemu dary na sk8 to bol kvalitny protivnik dost som si s nim aj popisal a nakoniec mu katol div
)
uvidime sa na sk8 dufam![]()
ale tak usudil som to z toho ze ma dost velky naskok v popno ale zatial je lupeznik ale nie prvy a tiez tych lupeznickych ma nie vela ale ma iba tie medaily a stuhy no neviem ako vy ale tak poznate tych co hraju na tom ucte
lebo ako hovorite ze sa mam od nich ucit tak to vyzera ze hej
a inak 6 dedin tak dobry naskok na druheho ktory ma 5 no nic
dobry to je hrac ale nie je pri mne
super chvalabohu mozem kludne hrat
no ne tak
Nemozes posudzovat hraca podla medajli. To nikdy nerob. Kazdy ma inu taktiku. Niekto sa drzi v uzadi, niekto chce byt viditelny pre kazdeho :-) Ale oznacit niekoho za popkara, na to nemas pravo, ked ho nepoznas :-) A ja mozem dat ruku do ohna za to ze OMFG je partia super hracov, ale urcite nie popkarov :-P tymto pozdravujem johnyho3344 :-D
no mas pravduvidim ze si skuseny hrac oproti mne
sice mam skusenosti ael nie tolko ako ty