Zdravim,
nehram travian dlho, ale myslim, ze som dosiahol ok vysledky. Hral som teraz speed sk, ale dal som zrusit ucet z dovodu, ktory tu uz bol parkrat spominany, a to su utociace NONSTOP online ucty, kde hra 3,4 a viac ludi.
Pokial chce hrat Travian niekto, kto nie je student bez frajerky, ma vlastny zivot, skolu-pracu, chodi von, tak sa Travian hrat uspesne neda. Preto si myslim, ze 2 a dost na ucte je velmi dobre pravidlo...
Pred koncom som bol okolo 200 pozicie, v obrane som sa dostal na 80 poziciu, ale v noci sa proti utokom branit neda, ked clovek spi, takze to postupne islo dole vodou...
Ked sa ma niekto opyta, preco nie dual - chcem hrat sam. Vsetky hry doteraz som hral sam a myslim, ze to ma svoju logiku. Neviem, aky ma vyznam ucet s 5 ludmi, ktory su nonstop 24h online a za noc poslu aj 300 utokov... To nie je hra, to je zavislost.
takze otazka na zaver: je niekde server, kde plati pravidlo 1 hrac - 1 ucet? Lebo inac pre mna Travian nema zmysel, zivot je o niecom inom ako sediet 24 hodin za pocitacom, aj ked uznavam, ze je to zabavna hra, ale to co je z toho teraz uz podla mna s hrou nema nic spolocne...
Len tolko![]()