JIN:
1. nie nie su. Je to podla mna diera v pravidlach, kludne si mozes po dohode vyberat kamarata aj 1M surovin denne, ak ste nikdy nemali zastup, nikto ti nic nemoze, aj keby si napisal multihunterovi ze "ahoj, dohodli sme sa, ze mi tu kamos necha ucet a ja ho budem vyberat". Dokonca mozete byt v jednej ali. V pravidlach totiz o tom nie je ziadna zmienka. Ale budis... Ako som povedal, podla mna diera jak hrom..
2.pochybujem, ze si s nami v ali![]()
Naposledy upravil Marine; 07.01.2010 o 15:23
Nesnívaj svoj život, ži svoj sen!
Dakujem za vysvetlenie !
Ja to viem, bol to len taky maly zart. V kazdom pripade, ak ho pozvem tak je to priatelska navsteva
.
mali by sa zvazit trochu pravidla tohto fora, co sa tika logov, naco je forum ked sem nikto nemoze dat log a musi sa pytat vsetkych na ktorych utocil.
Je to pre ludi a kazdy je zvedavi.Ja osobne vidim skoro vsetky logy pred tym nez su tu, ale to som len ja, co ostatny?
len na zamyslenie.....
Ked som smadny to nevidi nikto, ale ked som napity to vidia vsetci!
A keby si niekoho sukromne udaje vystavoval len tak myslis si ze by mu to nevadilo? Podla mna je to to iste...
Neviem co maju sukromne udaje spolocne s vymyslenym nickom na jednom zo serverov travianu ...
Ripen ma pravdu , logy by forum ozivili a budme k sebe uprimny o nich je predsa tato hra![]()
mne by vadilo, keby moj log tu niekto dal bez mojho vedomia![]()
prečítajte si pravidlá fóra
Ved mne to nevadi, ale tak pravidla su pravidla a my ich musime dodrziavat...Absolutne by ma netrapilo aj keby sem dal qqq log bez mojho vedomia, ako mi vzal boty a branila som spehmi![]()