Zdravím všetkých skúsených hráčov Travianu. Hrávam Travian pod nickom EjSek a spolu s parťákom
( Demon ) hľadáme hráča ktorý má rozbehnutý nejaký účet s offenzívnym štýlom hry na rozumnom serveri kde sa dá aj farmiť .
Požadujeme aby daný hráč mal nejaké skúsenosti a hlavne aby hral viac ako 4 h denne.
My dvaja dokážeme ťahať aj 24/7, ale keďže to bude tripple tak si aj oddýchneme .
Pre tých čo nás nepoznajú: Travian hráme 4 roky - top účty na serveroch či už v popke alebo v armáde
( však sa presvedčite ).
A ešte, určite sa pýtate prečo zháňame dual? No hlavne preto, že momentálne nemáme rozohratý žiaden server a nechceme to zase rozbiehať aspoň nie takto ku koncu leta .
Ak som ešte na niečo zabudol poprípade máte ďalšie otázky napíšte SS, budem to čekovať
S pozdravom EjSek
Nabízím se na dual popř. trial
O mě:
Věk: 17 let
Online: 5:00 až 7:00 pak 14:00 až 0:00
Zlatky: občas
Kontakt: susav@seznam.cz skype:susav... nebo SS
O účtě:
Pop: Top 100
Off:20
Deff: -
Pokrití účtu: 22/7
Národ: Gal nebo Germán
Hledáme dual na CZ4. Jsme pravidelně mezi prvními třemi v lupu. Hledáme někoho od 17h do 2h do rána zbytek dne je zajištěn. Pište SZ nebo na skype vojta.susa
Ahoj, hledá se dualista na CZ3
O mně:20 let
skušenosti:3 odehrané servery..jednou jsme na skx stavěli div s alli mor-ho
účet:germán
zatím se rozjíždí a začíná se farmit
dual:věk a zkušenosti nehrajou roli, jde mi hlavně o aktivitu...
doufám že pokud se sejdou 2-3 aktivni lidi na účtě tak by mohl patřit k těm lepším
Zdravim vsetkych
hladam dual na cz3 18+
som german popka top 250 off top 300
palky su![]()
hladam hraca ktory tu vie byt hlavne doobeda ale mozme sa aj dohodnut na inych casoch
hlavne musis byt skuseny VEDIET to hrat a byt farmar tocit utoky atd...a investicie do zlatiek by mali byt tiez....
ja mam 20 rokov
som tu od rana do vecera ale doobedu len tak raz za hodku a to je ten problem
skusenosti: hram travian uz asi 4 roky najvacis uspech pomoct stavat div sveta a top 50 na konci serveru
piste SS
Zdar,moc sa nudim tak by som si rád zahral s niekim na účte...
-15rokov
-Travian hrám 4roky
-Som tu od 14:00 -21:00
cavte moja prezyvka je "ostri" maam 14 rokov a travian hram uz asi 3 roky najvecsi uspecj rok 2O10 TOP 50 a v najlepsej ally cel bi som sa spitat ci bi som s niekim nemohol hrat na ucte keby cosi bus napiste odpoved alebo skype:dodoskater![]()