Moje vyjadrenia na fórach (okrem sekcie otázky alebo vyslovene označenia, že sa jedná o vyjadrenie Supporta) sú vyjadreniami hráča bez ohľadu na funkciu, ktorá mi svieti pri nicku. Ďakujem, že to rešpektujete.
Odohrané účty: sk2-1 elMagico, sk2-2: elMagico, skx-1: KinderVajce, sk3-1: elMagico, skx-5 - Radio_Jerevan, skx-6 - sodomagomora, skx-7 - FastButLama, sk1-3: s&e
elMagico: To je pravda, druha vec je, ze su drahy na to aby sa s nimi branilo, ale to ti nemusim hovorit
Midgardsorm: Mozno nebudem, mozno uz davno som, ktovie...![]()
Naposledy upravil M - joy; 24.10.2009 o 07:58
a najlepsie artefakty su uz ukoristene,tak sa tesim na tie logy,ked si ich budeme chciet pokradnut navzajom![]()
Veľké zmeny v živote prichádzaju vďaka malým,nezodpovedným činom...
Uz na dochodku... :)
Osobne som cakal vacsiu trhanicu o artefakty , a hlavne si neviem vysvetlit preco niektori hraci (u ktorych som to cakal) este artefakty nemaju...
ku prikladu , sopenko ty preco nemas? (ci ty nepotrebujes?)
no blba poloha,jednoznacne...co bolo blizko,tak to same prkotiny,co za nieco stalo,tak to bolo blizko niektorych dobrych hracoch,o ktorych som vedel,ze po nich pojdu...ale neboj,uz mi ide hero po tu cennost...dufam,ze to dobre dopadne...![]()
ja som skúsila malý nestability... som zvedavá čo to bude za haluz![]()
... začalo ma to znova baviť ... takže 28,8 skype, alebo tu ... a znova niečo rozbehneme
no to bude riadny ping-pong![]()
Ja mam maly nestability ale momentalne mi je na 2-3 veciNa nic a znova na nic...Zvacsuje ukryty
No co uz..Pockam do vecera nech ma lepsiu ucinnost...
Pockajte ked to zacne hadzat negativne veci...to tu bude nadavania![]()