celé to tu je len špekulovanie po boji ...a.... keby bolo keby ...a.... kto má väčší ... eee, pardon väčšiu
celé to tu je len špekulovanie po boji ...a.... keby bolo keby ...a.... kto má väčší ... eee, pardon väčšiu
... začalo ma to znova baviť ... takže 28,8 skype, alebo tu ... a znova niečo rozbehneme
teraz pozeram,ze som si dole zmylil znamy film a este znamejsiu hru : )))) samozrejme som myslel sim city...
Veľké zmeny v živote prichádzaju vďaka malým,nezodpovedným činom...
Uz na dochodku... :)
o com to hovoris? den predtym ste to spehovali 1500 spehmi...vedel si co tam je...aj tak si tam siel...pre nas boli straty "0"...tie ostepy co som tam stratil som dorobil za pol dna...a takisto kazdy z nas v ally...
Labusovi zostala offka aj MC....nedali ste dole ani vsetky sypky....proste brutal fail...
O com tocis clovece?ked sme to spehly bolo tam hodne menej deffu a nedaly sme dole vsetky sypky asi ssa rozplacem kvoli tomu ale polia sme chlapcovy daly dole vsetky okrem dreva a spol a keby tam nema toho kamenara tak nema ani jeden sklad sypku
Naposledy upravil Vicky; 12.10.2009 o 14:57
Ste frajeri, aj ja by som chcel prist o polovicu offky kvoli 15tim poliam s vedomim, ze na druhy den budu tie polia naspat
))
Hopa...
Jeden Legendarny hrac zautocil na jedneho maleho hraca z jednej este mensej lama aliancie, a takto to dopadlo
http://www.travian-reports.net/sk/ra...p?id=e4d64f019
...zamrzi
hm utok legendarniho hrace... no comment
AOTP 4L!
Preco no comment? Len smelo komentuj ;-)