o vsemozny bud pozdraveny .....
vies uz to nedalo ani mne .... cely vikend sme sa na tebe tak dobre bavili a ked to dnes vyjde budem ti nesmierne povdacny .... budem mat svoju prvu stuzku a ja ako velky hrac sim city, ktory si tu cely server klika ...... mina svoje zlatky, .... na popku, armadu a podobne si to vazim ..... (oznacenie el magica ze nic nerobi je podla mna ubohe, by som chcel teba vidiet odpovedat a mat tu trpezlivost na vsetky tie otazky btw) vies tvoje presvedcenie a istota ako sa vsetci proti tebe spikli a spojili je tak mimmo ako su aj tvoje prispevky ... a teraz anooo, obavali sme sa tvojej army ... minimlane ja ano ..... ano isli sme proti tebe, neverili sme ze sa dokazes cely server len hrat a nic nerobit .... a predstav si mali sme to zakazane ...... a dalsi ludia o tom nevedeli .... neveris? tvoj problem .... a ano ja som ta naj lama ..... aj som si to priznal (ale nakazili ma vlasske orechy) nedokazal som dostavat level pokladnice aj ked som mal zlatky ... o to sme horsi? si pozri tie casy logy secko .... ani si netusil ze tam ideme ... a potom frajerit s deffom od root
vies ako dobre sa nam tento vikend na teba pilo a sme sa smiali? aspon to bol zabavny vikend a Miksova na teba bude spominat
![]()
hawk