-
internet v mobile
Chcel by som sa vas opytat ze aky internet pouzivate pre hranie travianu............a jeho cena na mesiac a kolko ma gigabajtov na mesiac
DAKUJEM
-
neodpoviem priamo, lebo ja to cez mobil nebucham, ale to zavisi od operatora.
Ja viem otom ze O2 ma net na mobil za 10euro z neobmedzenimi datami
-
Ja mam vodafone a vyuzivam ho hlavne kdyz se nedostanu na net na PC je to vazn jen okrajove reseni...Mesicni tarif je 177KC a FUP 100mb(denní tarif je za 17KC fup 5mb) coz znamena ze kdyz nastahujes 100mb tak ti docasne snizi rychlost bez jakychkoliv priplatku...Od té doby co to mám cca mesic si nemuzu stezovat
-
Registrovaný používateľ
pouzivam Nokiu net z 02 mesacny poplatok 6 eur neobmedzene data, je to trosku narocnejsie, ale ide skoro vsade, pripadne das datovy kabel a frcis na notebooku, vychytavacky si musis natrenovat pretoze ma meskanie aj 6 sekund
-
a este otazka MALO BY MI STACIT NA MESIAAC 1500MB=1500000kb dat na mesiac??,
-
Registrovaný používateľ
travian sa da hrat aj s vypnutym zobrazovanim obrazkov a vtedy ti uplne stacia aj 3MB ;-)
-
a kde sa prosím dajú vypnúť obrázky? chcel by som skúsit či to pojde rýchlejšie, mám O neobmedzený internet
a ešte poprosím v tomto smere skúsených ... odporučit nejaký super mobil na hranie Travosa cez trelefón ...
Naposledy upravil Vicky; 14.10.2009 o 14:53
-
Registrovaný používateľ
telefon
Vies ono nejde v podstate ani tak o telefon ako o prehliadac.Explorer je shit ale travian frci,Opera/mini je dobra ale rozlozenie poli nesedi takze si mozes precitat akurat spravy a na niektorych samsungoch je myslim poweraces alebo tak nejak sa vola a ten je uz upne na prd.
Takze si vyber telefon kde si mozes prehliadac preinstalovat alebo s nejakym dobrym prehliadacom.
Jo a ja mam na telefone 512/512 a 10MB dat a staci mi to
-
Ibaze ja by som na tom traviane bol na mojom mobile ost casto bo aj moji surodenci chcu byt na pc........
takze ci by to stacilo na takych kazdy den aspon desat hodin hrania tych 1500 mb......
-
Registrovaný používateľ
Pozri, ja mam o2 a tam mam net za 6ecok mesacne, neobmedzeny. Kup si o2 kartu do 2. mobilu a tam hraj
Pravidlá prispievania