Ahoj tak co si mislite je Califax na sk3 pravy?? alebo niaky chitrak ukradol nick
Prosim vijadrite sa
Ahoj tak co si mislite je Califax na sk3 pravy?? alebo niaky chitrak ukradol nick
Prosim vijadrite sa
jasne ze to nie je on :-)
sk4
NO niesom si isty pretoze v profile ma aj ine nicky za ktore hral.A ja som ho videl hrat iba za jeden.Takze asi je to iba lacna napodobenina.
Dvaja na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako dvoch hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise )
mislel som si to lebo neni v top a v profile ma same kraviny takze je to niaka lama ktora za schovava za nick
kazdej ma pravo si vybrat nick jakej chce. ze mu na "to" nekdo skoci uz neni jeho problem![]()
Nn neni to on bavim se s nim a rikal ze pomahal Califaxovi na czx jako dual..
iba na seba uputa pozornost a bude z neho farma![]()
Califax na czx mal v popise ze nikdy nehra duall a uz vobec nie na sk serveroch inak ma prekvapilo ked padla ally New Konf a potom rozobrali Califaxa to som vazne necakal
Califaxa rozobrali preto lebo ukončil hru a okrem toho on hrá iba czx a už vôbec nie dual.
už som videl aj taky video kde Califax mal 350 000 sekier 200 000 teutonov a 35000 katapultov a dal dole div nejak z 90 na 0 nemžem najist to video