zdravim vas,
som trosku sklamany ze toto forum nezije, nic v zlom ale malo sem davate reporty a malo riesite rozne zaujimavosti
skoda myslel som si ze aj citania bude teraz pred koncom veku ale zial nie
*w*
zdravim vas,
som trosku sklamany ze toto forum nezije, nic v zlom ale malo sem davate reporty a malo riesite rozne zaujimavosti
skoda myslel som si ze aj citania bude teraz pred koncom veku ale zial nie
*w*
skus nieco pridat aj ty nie? niekto preds amusi zacat xD
No však reporty tu budu len pribudáť keď budu dávať dole DS
dufam, aj keď chcem aby to skončilo rychlo,že ich budu dávať pekne dole![]()
vsetky dole okrem jedneho :-d
Mam rad spravodlivost...preto nehram...
Zase v tom..s2..
krome toho naseho ...
No tak tento vek to je ubohe na DS,žiadna veľka konkurencia no uvidime ktory staviteť má najviac def v natarke a samozrejme aj najviac katov
bude to zaujimave![]()
jj tento vek to je na skx bieda...ale to je aj na niektorych inych serveroch...
Dvaja na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako dvoch hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise)
tka bieda je vsade preto sa budu rusit servery a zostane len 3![]()
Zase v tom..s2..
nie...zostanu 3 normal servery,jeden classic a jeden speed myslim ..takže ich bude 5
Dvaja na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako dvoch hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise)
Nie zostane len jeden normalny co som poculplus clasic a speed
![]()
Zase v tom..s2..