Nie je to fake. Predpokladam ze iba nejaka chyba pri vkladani reportu alebo pri zobrazeni reportu na tej stranke.
Nie je to fake. Predpokladam ze iba nejaka chyba pri vkladani reportu alebo pri zobrazeni reportu na tej stranke.
nie je to fake keby to bol fake myslim ze to je odost ine nemyslis?bude to chibou v reporte....
Ku 20k palkam by pasovalo aspon 5k TT .. a neake barany .. nemas sa cim chvalit .. ja mam na skx 3000 pop a mam 2x taku armadu .. a to som riman
cital si to od zaciatkuze to boli zvysky ktore som vyprodukoval za tyzden? ked uz som nemal hlavnu army?no a ja mam 3500pop takze....
To je fakt super útok ;;
Když se napadenej nemohl bránit, že ? ;![]()
Vztek je krutý, zlost hrozivá, ale kdo obstojí před závistí?
tak myslis ze o com je to?tak podpory sa zohnat daly ale mal na to len 4 hodiny takze casu bolo dost malo....
To je tiež pravda ale je zbytočne si rozbijat armu to si mal produkovat a produkovat a POTOM utok !ale inač dobre za tyžden
![]()
Cus bus cus bus :-)
podla mna to je pekni utok a pekne strati obrancov
ako by mohol byt blokovany ked som nanho mohol utocit?....hej je pravda ze ich cela ally aspon tak mi bolo povedane bola blokla neskor po utoku....a hrac na ktoreho som utocil zmazal ucet asi 2 hodiny po utoku takze take boli okolnosti....