ja na sk5 nehram tak sa vas pitam ako to tam je s naj hracmy
ja na sk5 nehram tak sa vas pitam ako to tam je s naj hracmy
Tak, s určitostou sa neda povedat,ktorá alaincia je najlepia,myslím,že ALIANCII možu konkurovat aj EMS-sice nebyvaju často v top10 utočníkoch(asi šetria armády na DS)su najlepší čo sa týka lupeží.
Preco mi vymazalo prispevky![]()
Presunula som ju, tak aby tam neboli popísané hlúposti, že je v nesprávnej sekcii![]()
Naj hráči? incognito a DET- onator určite najlepší incognito v lúpeži a DET hlavne v útoku.
Naj ally ALIANCIA a spol aj AFHI. II.
Podla mna naj hráči nemusia byt iba tí čo maju naj pop alebo naj utoky.....Niekedy je to aj o kolegialite a ohladuplnosti.....
mám viac skuseností že hráč ktorí sa ma snažil farmit a nedarilo sa mu tak hned neposielal katapulty ako niektorí takzvaný ,,profíci,,
Nehrám to až tak dlho, ale všimol som si že zaujem o tuto hru už tak nestúpa.....
Niektorý ,,profíci,, zabudli čo je slušnost a neodpovedaju ani na správy..... napríklad hráč tomasso na s3...
Niekto zabudol že toto je hra![]()
Ja by som asi tipoval EMS top hracov.
Vo vojne to s nimi bolo celkom zabavne, aj ked ich prostriedky vzhladom na volny sektor boli o dost lepsie, ale umenie zacina dobrym zaregistrovanim/aktivovanim a hrou od zaciatku. Takze moj hlas ide im. Dokonca az na gladiho sa vedia spravat. Mozno aj on ked ho clovek pozna, ktovie.
AJ PODLA MNA EMS su dobry ako uz povedal sedo.A k tomu gladimu,vies sa spravat ale len k urcitim ludom![]()
Jednoznačne EMS . su veľmi dobrý
Ak bude problém napíšte SS. Som šermiar Pozor na vec. ;) Len dúfam že sa zlepším :P