Ja som hral nedávno dualistu na učte eXperimence a nebolo to nič moc aj ked to bol top učet.Takže divný server ako Sk5.![]()
Ja som hral nedávno dualistu na učte eXperimence a nebolo to nič moc aj ked to bol top učet.Takže divný server ako Sk5.![]()
Ja som to hral ale tiez ma to vobec nebavilo.
ja som na sk1 hral od zaciatku ale teraz tam uz chodim "pomenej" koli tomu ze tam ani nemam co robit...![]()
Na Vianoce chcem zlatky tak uvidíme že kto bude Ježiško :D
Nuda na sk1? Si robite srandu pravdepodobne...Ja tam hram v aliancii =R= a sice ako uz Nico podotkol ze je OOT precenovane, mozno je to pravda a mozno nie...Ako je vidiet vela hracov z niektorych aliancii ma dost velku popku ale ako nahle pozriete na off rank a deff rank je to bieda... Aj ked bud na nich nikto neutoci alebo len spokojne farmia 200 popkove farmy...Ja ako aj aliancie OOT a =R= sa vobec nenudime kedze mame jeden konflikt za druhym![]()
aj mne sa zda ze s1 spi.....hral som tam...no zrusil som ucet
rougerman : Nic.... to je asi nic pre tych co su farmeni![]()
SKX9 - Blink182 - http://www.youtube.com/watch?v=KkGtEsKVf8Q
SKX10 - Blind Joker -http://www.youtube.com/watch?v=lu-b9FhOdjU
tak nieco robte ked je nuda na sk1, nie tu vyplakavate na fore ze sa nic nedeje![]()
trpezlivosť, trpezlivosť, trpezlivosť...
"naše vnímání světa není totéž co skutečný svět"
Vzdy sa nieco deje lenze ziadna aliancia neprizna porazku. Stale sa nieco deje..Kto nie je farma ale je hrac na vyssom stupni vie ze na sk1 nie je nuda..Nuda je pre tych ktory boli dobry a padli ako hnile hrusky ked prisla ku nim 15K armada a ponicila im hlavnu..Vtedy sa na to vykaslu a zrusia ucet..Tak co sa ma diat? Lol ked som predvcerom poslal armadu na jedneho hraca a oni dali za 22 hodin do dediny 4K deffky? A pri tom TOP10 aliancia!Nedeje sa nic preto lebo male aliancie nebetonuju a teda najvacsie boje boli asi naozaj proti NATAROM
![]()
nuda na sk1 nie je.... stale sa nieco deje a zachvilu bude este vacsia sranda.... kedze prtave a neorganizovane aliancie zacinaju vystrajat bude potrebne zakrocit a prebehnut neake tie hlavne dedinky![]()
Spirit - sk2
nemáte aj nejaké tie logy? že by sme toto fórum trochu oživili(s tým zámerom bola robená aj táto téma
som vedel že ten názov zaberie angel)