ale zasa nechať niečo také bez dozoruok nebudem sa v tom rýpať lebo taká army si to nezaslúži
![]()
ale zasa nechať niečo také bez dozoruok nebudem sa v tom rýpať lebo taká army si to nezaslúži
![]()
SAkrana rimana fakt good...
![]()
Dvaja na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako dvoch hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise )
Tak to este podrobnejsie vysvetlim :
a) bolo to 60K impov a 40K cesarov, ale tu sa pretriasal iba jeden log, tych utokov tam bolo viac.
b) nenechal som to doma, to ani neslo, pretoze to bolo samozrejme vo vedlajsej dedine a tam nemozes nechat len tak hmyrit sa armu s takou spotrebou, pani ma napadli v noci akurat v den, ked som bol na smrt unaveny a ziadneho duala nemam. takze som sa sotva zmohol na to nastrcit tam offku, kedze deffky uz boli v divoch a isli prilis zblizka. branit som musel, pretoze islo dost katovaich vln na zrusenie celej dediny aj s armou. a deffku vlastnu som nemal, vsetky surky isli do vyroby buracky, akurat som necakal, ze ma na konci sveta napadne niekto takto zblizka a este s dostatkom katov na znicenie celej dediny.
c) vtedy som este nemal 240K impov a 130K cesarov, za den som vyrabal 4000 impov a 2400 cesarov, takze tam vtedy bolo 180K impov a 90K cesarov (nie vsetky sa zucastnili obrany).
Dufam, ze je to uz jasne.
Lilu a nebolo to tak, ze si to flakol na Devila len preto, ze si vedel, ze ma najslabsiu deff a ziskas tam najviac off bodikov?
nie nebolo. niekto by aj tak musel zlozit aj red devila a ja som bol najblizsie. navyse blackshadow je neaktivny a deffku ma tiez zufalu a morho som mal na skoro 25 hodin. za ten cas by sa mi pokusili katnut utocnu dedinu a bez velkych sypok by som mal obrovske problemy uzivit aj offku na ceste aj deffku v dedine. Navyse nemam cas tu trcat 24 hodin v kuse a kazdu polhodinu doplnat sypku. Proste ina moznost nebola a navyse stale hrozili potencialne utoky od Twilight. Z toho jasne vyplynulo, ze ja zlozim red devils a to hned, nez mi katnu este nieco dalsie. Ja osobne na off body nehram a nikdy som nehral, mne su tieto typy medaili ukradnute.
neviete nahodov kedy zacne nový skx?
Podla mojich skumani najvacsia arma na svete bola tato :
http://www.kb-travian.de/show_kb_686...f9092ebb2.html
utocna sila 53 mega. takze ta moja so silou 31 mega mala od nej poriadne daleko.
Inak ked si spocitam, kolko je vyrobna kapacita s artefaktom a kolko je na to casu, tato germanska v predoslom prispevku je prakticky na maxime moznosti. 666 666 palic znamena 66 dni nepretrzitej vyroby aj vo velkych kasarnach s artefaktom, kone aj vo velkych stajniach 64 dni a katy a barany 72 dni. Pritom od artefaktov do bezneho konca speedu ubehne typicky 70-75 dni. Len pre porovnanie za takychto okolnosti maximalna rimska je okolo 250K imperianov, 140K cesarov a tych 32K katov alebo iny ekvivalent aj v baranoch. A to si treba uvedomit, ze ta germanska od ucinnosti artefaktu potrebuje na plnu vyrobu asi 600K suriek/hod., rimska 750K/hod. Takze ak to niekto chce spravit, musi mat produkciu + lupezenie po 50-tich dnoch veku na urovni aspon o 100K/hod. vyssiu, nez potreba na vyrobu army. Navyse spotreba vojakov stupa a treba ziskavat produkciu z novych dedin aspon tak rychlo, ako stupa zravost. Navyse pri prichode artefaktov musi vytlct aspon Aresa/Marsa a prudko sa hodi este aj Choovo semiacko a germanovi sa zidu cizmy na rychlejsie farmenie. Bez toho sa neda takato rekordna arma spravit.