omfg...
nevidis, ze to tak je napsano? Kdo utocil, vyhral...
totalni test o nicem...
malokdo utoci jen jizdou (nejake vyjimky) a jenom blb brani ciste haeduany![]()
Pfuj...
No, máš naprostou pravdu, ale on zkusil jak by to vypadalo a nemyslel to zle a chtěl na to nějak přijít, kdo by si vedl z těch dvou lépe ... Samozřejmě, že z 99,9% nebude útok vypadat 5000 hedů do útoků a 5000 cesárů do obrany a naopak ...
Nevyjadrim sa k teme lebo uz bola zodpovedana ale ohladom toho narodu ... Za galov som hraval od jakziva ale ako zvyhodnili riamnov a germanov a tim oslabili galov rozhodol som sa hravat za germanov ... pasce su ti s prepacenym na velke HOVNO a tie ukryty ti pomozu max do pop 1000 vtedy to uz neskrijes ...
Meno Na Skx zatial tajné x)
ano do max pop 1000 ale vetsina rimanov a germanov bude dovtedy sfarmena...
na zaciatku si nik nedovoli utocit na gal...
takze to dost velka vyhoda je![]()
Na Vianoce chcem zlatky tak uvidíme že kto bude Ježiško :D
TO mozem potvrid lebo gala sa na zaciatku boja aj podla mna.
suhlasim s vami ze sa galov hraci boja ale ... teraz ked som zacinal sk1 som bol v okoli jediny riman a kym sa tam nenastahovala top 20 ally bol som tam najlepsi a hned zo zaciatku som tam mal 5 - 6 galskych a asi 3 germanske farmy ....... mozno to bola nahoda ze som dobry v zaciatku za rimana a mozno boli ty ostatny LAMY ...
za galov hram aj ja a maju docela rychle jednotky ... blesky na take rychle farmenie ... tie pasce su sice dobre len na zaciatku .
Trosku ta opravim. Normalny utok, utocia rimania 100 vs. 100 - eq.ceasaris vs. haeduan
100 - 88 rimania
100 - 100 galovia
Ale ked sa to vymeni, tak je to
100 - 65 galovia
100 - 100 rimania
Tu sa potvrdzuje, ze najlepsia obrana je utok![]()