jeeej caf Nico, celkom zaujimave citanie... len si toto oprav
som vyrábal offku v kasínach lvl 20 bez prestávky.
V kasine sa hra a nevyraba offka![]()
jeeej caf Nico, celkom zaujimave citanie... len si toto oprav
som vyrábal offku v kasínach lvl 20 bez prestávky.
V kasine sa hra a nevyraba offka![]()
Nico pekne a vidim ze sa tam usiel aj moj log![]()
nuz nico dnes rano som to presiel pohral si sa s tym pekne vacsinu veci som videl ale niektore prekvapili.......ale nie sme tam za co ti davam do ziackej prasiatko
inak krysa stale preziva ...rpibudlo jej par krizikov na chrbte ale zatial si moc nestazuje...mozno troska zhodit by mohla
jj,nasa krysa je stara svina...ale uz by ste sa mohli naucit pisat moj nick,neni az taky tazky...inak,zaujimave citanie![]()
Veľké zmeny v živote prichádzaju vďaka malým,nezodpovedným činom...
Uz na dochodku... :)
pekne spracovane..par veci si tam prikraslil ale to by spravil kazdya viacej skromnosti mi tam chybalo
..miestami mi tam uz smrdela samochvala ako by si hral v OOT sam
ale v celku dobre.snaha sa musi ocenit
neda mi na to taranie trosku reagovat:
Zorganizoval som off akciu kde sme vyslali 11000 fake útokov na legends a ich spojencov a stovky real utokov, skatovali im plno hráčov, vyfarmili milióny surovín:
koho z legends ste zfarmili a od koho z legends ste ukrakli miliny surovin...
tarajko
ako si dvaja najlepsi hraci mozu nechat ukradnut artefakt
Edit Shanna: Log bol zmazaný, pretože nedodržoval pravidlá fóra.
mal by si dorobit do kroniky postscriptum... a pri tej prilezitosti aj opravit pravopisne chyby... ktorych tam mas neurekom ty "na serverY"
Naposledy upravil Shanna; 27.11.2009 o 23:30
Keby si aspon nekecal...Ukradol im ten artefakt, lebo mal unikany takze behal 2x rychlejsie... A ked tam aj ma pravopisne chyby, do toho ta nic..Ked ta to tak serie, zavri stranku a chod si stavat domceky v tvojej dedinke...![]()
Naposledy upravil Shanna; 28.11.2009 o 15:43
vsak co je na tom ze sa pise negramotne vsak...
a nechat si ukradnut artefakt.. no neviem.. od takych top hracov fiha![]()
Naposledy upravil Vicky; 28.11.2009 o 20:28
Keby boli taky dobry ako ty pises tak by sa zabetonovali..,,TOP" ucty idu 24/7...A staci 3 hodinovy vypadok a prijdu o celu armadu alebo o artefakt...
Naposledy upravil Vicky; 28.11.2009 o 20:27