Suhlasim s princom,aj mna sfarmili,ukradli surky a bolo ich dost.Ale aliancia ma podrzala,rady mi nemusela davat ze stavaj hradby,ukryty atd..Oto väcsie mam nadsenie pre hru ze mam byt na koho nasrany a tym padom aj koho v najblizsej dobe znicit
![]()
Suhlasim s princom,aj mna sfarmili,ukradli surky a bolo ich dost.Ale aliancia ma podrzala,rady mi nemusela davat ze stavaj hradby,ukryty atd..Oto väcsie mam nadsenie pre hru ze mam byt na koho nasrany a tym padom aj koho v najblizsej dobe znicit
![]()
Dvaja na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako dvoch hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise )
Princ: "mam zakazano sem davat cokoliv o strategii tak tim to koncim :P "
kua, musím ho jít pochválit, já z něho snad jednou udělám i pořádného skillera![]()
Server cz9 - 1. místo - mskt007 (ukončeno dne 08.07.2008)
Server cz10 - 1. místo - mskt007 (ukončeno dne 02.08.2008)
Server cz14 - 1. místo - WoG-the best of (ukončeno dne 26.10.2008)
Server sk3 - 1. místo - mskt007 (ukončeno dne 13.9.2009)
aby som to dal na pravú mieru![]()
za tych 5 dni čo mi zobrali 20 000 suriek....asi ich bolo ešte viac![]()
som ja nakradol vyše 80 000 suriek...myslim že som nebol záťažou pre alianciu...a dovod prečo mi brali toľko surovin bol ten že som šetril na osadnika
to znamena že som musel našetriť behom 12 hodin kedy som mal kľud cca 25000 surovin....išiel ma trafiť šľak keď mi chybalo 1000 obilia a skor ako došlo namna poslali utok a po 2000 vyrabovali.....chcel by som vedieť čo by ste spravili vy na mojom mieste
![]()
PS: veľke ospravedlnenie jamekovi....asi som bol zhuleny keď som čítal pravidlajamek nesi noob ale aj tak ta nemam rád :P mal si sa zachovať inak.....aliancia je nato aby si pomahali a to že mi občas chytili palky doma nieje zamienka na vyhadzov...
no jo asi tak...este napriklad je dobra ali "DiabloS™" tak tam je dobre vedenie
zatial o tej ali mozem hovorit len v dobrom![]()
ja len dodavam xD
TR!LOGY//DiabloS™
Tam som BOl ale este ked sa volali J.L.S..Neviem su vo vedeni ty isty ale pred tym sa spravali ako 5 rocne detiale terazpozeram ze su fakt dobry ale az po nas
![]()
Dvaja na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako dvoch hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise )
Nechapem, co riesis Boris. Na tvojom mieste by som poprosila o podpory - nechapem, co si robil 5 dniViac verim sevovej verzii ako tej tvojej. Myslim, ze keby naozaj chces, tak tie podpory tam urcite mas
Na druhej strane, podla toho ako to tu rozmazavas po fore, asi o vela neprisli
98% hracov by sa zamyslelo, kde spravili chybu oni, a v tych dalsich 2 %, kde asi patris ty su bud totalne lamy alebo provokateri
Fnukat na fore...
![]()
tej prvej polke chapem ako tak ale tej druhej vobec....nechapem čo si tym poriešilaano podpory som si mohol zhaňať
ale nepytal som ich....prečo
? lebo....veriš sevovej verzii
tak ver...ja som nikde nepovedal že sevo je looser alebo čo....on je podľa mna hráč vyššej kategorie o ňom som nenapisal ani jedno krive slovo a to že to vysvetlil po svojom to beriem...každy ma vlastny názor aj ty ho maš a ja ti ho neberiem
ano som lamka a k tomu aj provkater..supéér
a s kým mam tu česť vlastne![]()
Naposledy upravil Vicky; 25.11.2009 o 14:11
aspon, ze si to priznasale aj tak by ma zaujimalo vyjadrenie Jameka
![]()
P.S. Kto som ta nemusi voobec ale vooobec zaujimat![]()
po precitani vyjadreni z oboch stran myslim, ze viac urobil chybu asi predsalen boris-error, po prve tym ze tuto situaciu neriesil hned napr. uz po dvoch dnoch ako sa to zacalo, mohol si pozhanat zastup na dobu ked tu nebol aby mu na to niekto dozeral, alebo urychlene vypytat chybajuce surky od najblizsieho suseda aby stihol toho osadnika aspon odkliknut, alebo zazlatkovat a cez NPC pomenit surky a dat ho stavat
keby si od neho neustale neodnasali surky isto by k nemu potom tak casto nechodili,a ked uz nic z toho vyssie popisaneho neurobil a surky nechaval stale nevyuzite doma, mal teda poziadat o podporu a udelit niekomu v ally zastup aby mu na to dozeral pocas jeho nepritomnosti a poskytovania podpory.
na druhej strane, armadu vzdy mal a aj stale robi nanovo, ako vidno v reportoch, nemyslim ze z neho bude mat nasa ally IP-akt nejaku lahku farmu a nemyslim ze ten hrac je uplna lama, ale tentoraz to skratka nedomyslel a neporiesil stastne
k jamekovi: ked videl ze to error neriesi mohol byt iniciativny aj on a vypytat si tam zastup, zorganizovat cez HS podporu a poriesit to takto namiesto vyhadzovu, ale v podstate stale plati ze ak nema zaujem sa branit samotny hrac, nie je povinnostou vedenia to riesit zanhobez jeho iniciativy
tolko moj nazor k danej veci
white ty si to vystihol uplneaj ja som spravil chybu v tom že som nežiadal o podporu to priznávam...a tie surky som mal doma len preto že som šetril nešlo o to žeby som nebol aktivny....ja keď som bol vodcom aliancie najprv som zisťoval pričinu,keď som zistil pokušal som sa pomocť.....jamek mi napisal že čo znamenali tie utoky...som mu odpisal a už sa viac neozval
sevo mi napisal tiež a dohodli sme sa že to musim nejak poriešiť a keď nie tak vybavime podpory....ak si ešte dobre pametam tak sa tam pisalo že si mam pozhaňať podpory.....ja som si ich zohnal ale to som už mal padáka