takže odhodlal som sa napisať túto správu potom čo sa udialo mnoho veci v tejto aliancii...začínam.
potom čo som vstúpil do IP-akt som dostal množstvo správ od kamarátov z minuleho a aj tohto veku že robim veľku chybu...priečku možno maju dobru ale čo sa týka vedenia tak až na jedneho je to tam dosť lamerske....presvedčil som sa o tom včera keď som sa prihlasil tak som si všimol že som bez aliancieaby som to dal všetko na pravu mieru napišem menši príbeh....začalo sa to tym že som robil posledneho osadníka a stale namna šli utoky tak asi 3 dni zasebou som ich stale musel v NPC rozmienať...ked som nestihol tak si samozrejme zobrali plne ruky surek....dostal som od zakladatela jednu správu že s tym mam niečo robiť..vysvetlil som mu to ale nič sa neporiešilo....od tej správy prebehlo asi 5 utokov a v jednom si aj niečo ukradli...bol som vyhodeny z aliancie a s takou spravou od našho "skveleho vodcu" JAMEKA
ahojte
vyhodil som hraca error, lebo k nemu chodia ako na nakupy do Tesca a este aj panakov ma doma, FARMITE HO!!
jamek
super táto správa ma neuveritelne rozosmiala...namiesto toho aby mi napisal že čo s tym planujem robiť tak ma vyhodil...iný chalani by sa spytali či netreba podpory lenže on asi ani neuvažoval a hneď vyhadzov
ale v pohode to nejak beriem ale úplny noobizmus som nečakal...aj lama vie že 2 dni od vyhodenia namna nemožete utočiť a on napiše farmite hoa oni ho posluchli
![]()
IP-akt ďakujem za všetko čo ste premna "spravili" ale naše cesty sa už bohužial rozišli a jamekovy posielamdufam že sa preberieš a pochopiš že aliancia je o niečom inom
PS: aspoň vieme aku kvalitu máme na 3 mieste
z pozdarvom ERROR.