-
A este chcem dodat...zabudli sme asi aj na to ze OOT ma spojenectvo s Rzopravkovom..
Tym padom su chudaci demoni vyriadeny...
Fandim OOT a konkretne hracom 7PH_8TS, 23zrkadlo a Pat&Mat z Rozpravkova...
-
Registrovaný používateľ
-
OOT ma spojencov =R=, co tiez nieje alliancia na zahodenie
ALe keby chceli demons LZ a chaozz znicit tieto dve alliancie, tak by musely bt az moc obozretny a mat super taktiku, alebo poprosit Legendy a ReveNGe o pomoc(co by bolo 5 alliancii vs 2 ally a to uz by bol velmi zaujimavy boj, kde by som si rozhodne netrufal popredu stanovit vitaza)
-
Registrovaný používateľ
nejde o pocty armad alebo popku, dokonca ani o zoznam spojencov v profile.
travian je o psychologii. OOT zapaja 20% z toho na co skutocne ma.. skutocne potrebujeme silnu motivaciu aby sme vyuzili aj tych zvysnych 80% potencialu..
poprosim vas, skatujte nam par bocnych dedin.. najme velkym offkarom, ktorym sa nechce utocit a len si popkuju.. potom sa potom konecne pohnu armady a nebudem musiet nikoho nutit do boja 
dufam ze nebudem musiet cakat az kym znova pridu natari a vsetci pochopime ze travian je bojova hra..
no ale na sk1 sa to fakt schyluje k niecomu velkemu.. uz tyzden nam neprisla ponuka na spojenectvo tak zacinam byt podozrievavy ze sa tu nieco chysta..
@okamzite: presne stebou suhlasim, aliancie odklikli donka, aby nemuseli bojovat a teraz su 2x mensi ako mi..
-
bude velka vojna..este ze tam uz nehram...
-
Registrovaný používateľ
-
-
Ja som z ali Rozpravkarov no myslim si ze to bude zaujimavy boj nakolko sme od seba dost vzdialeny a kady ma svoje kvality no podla toho co som doteraz videl vyhra to strana OOT nakolko Demons sa este nezmohli na vacsi odpor aspon o nom neviem.
-
Veru pozrite si Emperora v obrancoch asi sa tam už neobjaví, aj keď na toto tu stačily 4 hodiny organizovania podpôr
-
Registrovaný používateľ
Pravidlá prispievania