zdravim adminov,
ako je mozne ze sa najlepsimi stavitelmi tyzdna stavaju hraci v zaciatocnickej ochrane , konkretne je na mieste 1 - cahy 007, ktory ma pop 95 a zaciatocnicku ochranu 195 hod?
zdravim adminov,
ako je mozne ze sa najlepsimi stavitelmi tyzdna stavaju hraci v zaciatocnickej ochrane , konkretne je na mieste 1 - cahy 007, ktory ma pop 95 a zaciatocnicku ochranu 195 hod?
posielaju mu hraci suroviny tak sa dostane do top10
trpezlivosť, trpezlivosť, trpezlivosť...
"naše vnímání světa není totéž co skutečný svět"
LolTo je za otazka xD Postaví pár budov a už je v tope .. a môže mať aj ochranu.. aj z vlastnej produkcie aj z vlasného farmenia..
to je podla mna blbost,
ja staviam cely tyzden mam 100 bodov, pri 300 pop a on ma pri pop 95 - 7000 bodov. To nema zo surovinami nim spolocne, stavitel je hodnoteny podla narastu pop, a raz ked mas pop 95 tak nemozes mat prirastok 7000. musi tam byt chyba v programe ktoru chlapci nasli.
Lol sa spametaj :-D si zo starej skoly teraz je to uz uplne o niečom inom podla novej verzie tak ti radím si prečitať o čom je t 3,5 / 3,6 a uvidíš že trepeš blbosti xD
Ono se to počítá o kolik jsi poskočil míst v žebříčku pop a né o kolik ti narostla popka.
Když něco nevíš, nezkoušej hledat na fóru ani ve FAQu, založ radši nové téma, ať se TT nenudí.
Som šermiar! x-tý na fóre...Ak viem tak otázky rád zodpoviem :D
regne sa a je napr. na 4558 mieste. zacne vo velkom stavta budovy a postupi na 1500 miesto. je pocet bodov je 3058....jednoduche
Jednoducho Nemesis...
Presne ako povedal xD
Regneš sa na cz5 je tam 20k hračou
Počet Hračou: 20 000
Pop pri registracii: 2
Miesto : 18 000
Na konci týždna pri 150 pop už môže byť medzi 10000 najlelepšími čiže postupil o 8000 priečok.. ty si v miesto poviem priklad na 1500 mieste tak nemôžeš postupiť viac ako o 1500 prečok čiže sa tam nedostaneš..
precitajte si o verzi t3.5 a o t3.5 a uvidis
Ked som to spravil ja prečo nie nie on![]()