Zdravim.....Zaujimal by ma vas nazor na sport FLORBAL....Či ho hravate alebo len pozerate v televizore alebo je to pre vas hra o nicom.......
Zdravim.....Zaujimal by ma vas nazor na sport FLORBAL....Či ho hravate alebo len pozerate v televizore alebo je to pre vas hra o nicom.......
FLORBAL HRAVAM A HRAT MĚ BAVÍ
ale v televizi mě vubec nebaví .. neim pročv televizi se divam na hokej a ani fotbal mě nebaví
DD
nelekejte se na tom avataru jsem opraVDU JA !!!
FILM AVATAR JE BLBOST KDO SUHLASI AT SI TO DA DO PROFILU
kdo nema cíl nemuže trefit
vzdat se je horší než byt poslední
Florbal som hral len na telesnej a nie v reale. Ale v televízii au všetky športy nezáživné. Akurát tak hokej alebo futbal ori televízií s nejakým tím jedlom.
Ale florbal ako taký nemusím. Síce sa mi ako šport páči lebo v nom nemusím skoro nič robiť ale uprednostňujem karate.
no to sem v televizi nikdy neviděl
a florbal : některe pravidla uplně blbosti .. ale jinak dobra hra
nelekejte se na tom avataru jsem opraVDU JA !!!
FILM AVATAR JE BLBOST KDO SUHLASI AT SI TO DA DO PROFILU
kdo nema cíl nemuže trefit
vzdat se je horší než byt poslední
divny... taky nijaky. v hokeju aspon mozes dakoho otlacit na mantinel, alebo dakomu dat spak ruky kres papulu, ale florbal je dajaka mutacia... ani sa nemozes zrazit zo superom v plnej rychlosti![]()
Bohovia sa zbláznili, ja som sa zbláznil. (no.20,5)
NEHRAM SK2!
Ja ho takisto hravam a musim povedat ze je to supere sport......i kde sa nabeham ako kon ale stoji to za to.....
A ti co ho hravate tak za aky tim??
napodobne , florbal moja srdcovka hrajem ho uz 7 rokov a stále ma to baví![]()
ako hokejstu ma bavia všetky hokejové hry ale spomedzi il-linu, hokejbalu,bandy hokeja a pod. ma florbal baví najviac![]()
Si vis pacem , para bellum
Ak chceš mier , pripravuj vojnu
ja hrám florbal 3 roky a je to sranda![]()
ja hram florbal iba a telesnej a kedze ma bavi skoro kazdy sport tak aj tento je good