Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 1 do 10 z 18

Téma: Bug ???

  1. #1
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    28.11.2009
    Príspevky
    32

    Smutný Bug ???

    DNes som sa zaregistroval na zahraničný sever ... dal som si staviať polia , všetko v poriadnu ... no zrazu , keď som dal postaviť obilne pole (na úroveň 1) tak to trvalo neuveriteľných 55 minút Vlastne ešte teraz sa mi stavia to pole Urobil som aj tieto veci:
    1,vymazal cookies
    2,dal som to cez iný prehliadač

    Tak , čom je chyba ?

  2. #2
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa zeby zase
    Registrovaný dňa
    30.01.2010
    Príspevky
    107

    Povodný

    pošli screen

  3. #3
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.11.2008
    Lokácia
    Severné Slovensko
    Príspevky
    383

    Povodný

    Dal si to stavať cez majstra staviteľa, ktorý funguje tak, že Ty klikneš na "postaviť budovu" a ono odpočítava určitý čas kedy bude dostatok surovín na jej postavenie a potom ju automaticky postaví.

    No bug.
    The Prodigy

  4. #4
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    28.11.2009
    Príspevky
    32

    Povodný

    Tak tu to je

  5. #5
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    28.11.2009
    Príspevky
    32

    Povodný

    Mam slaby rozlisenie na mobile ... ale inak cropland , znamena obilne pole ...

  6. #6
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa H4V0
    Registrovaný dňa
    18.08.2009
    Príspevky
    20

    Povodný

    H...a čo to je ten majster stavania alebo čo...Kde si to stiahnem alebo čo ?

  7. #7
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.11.2008
    Lokácia
    Severné Slovensko
    Príspevky
    383

    Povodný

    Máš to myslím v Gold Clube, alebo plus účte ... za 1 použitie tejto funkcie platíš 1 ZŁ
    The Prodigy

  8. #8
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa zeby zase
    Registrovaný dňa
    30.01.2010
    Príspevky
    107

    Povodný

    Citovať Originál od H4V0 Zobraziť príspevok
    H...a čo to je ten majster stavania alebo čo...Kde si to stiahnem alebo čo ?
    je to gold club ale placena funkce daš si do fronty nakou budova i když nemaš surky a až budeš mět tak se začne stavat ..

  9. #9
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    28.11.2009
    Príspevky
    32

    Povodný

    nie nemam plateny gold klub ...

  10. #10
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Tahas
    Registrovaný dňa
    08.11.2008
    Lokácia
    Bratislava
    Príspevky
    610

    Povodný

    omg ziadny bug .... vsak najskor sa musi dostavat hlavna budova a az ptm sa zacne stavat obilne pole, BRAIN ON
    sk4

Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •