Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 1 do 10 z 17

Téma: Mobil

  1. #1
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Montana-Cans
    Registrovaný dňa
    02.02.2009
    Príspevky
    208

    Povodný Mobil

    Chcel by som sa vas opytat na jednu vec...Mam mobil od T-mobilu ktory nie je prepaleny na ine siete....V tomto mobile mam T-mobile sim kartu.....Ak prejdem aj s mojou simkartou do O2 musim dat prepalit mobil??Alebo ked prejdem do O2 netreba ho dat prepalit....



    Dakujem....

  2. #2
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Travis&Buckyx
    Registrovaný dňa
    11.04.2009
    Lokácia
    Kopčany
    Príspevky
    450

    Povodný

    prepalit wtf? ja presel v pohode do o2 a nic sem delat nemusel
    AOTP 4L!

  3. #3
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Montana-Cans
    Registrovaný dňa
    02.02.2009
    Príspevky
    208

    Povodný

    A ked si presiel mal si mobil od ineho operatora nez od O2??Lebo ja mam mobil od O2 a neviem ze ci ked prejdem od t-mobile do O2 musim prepalit mobil.....Lebo chcem internet do mobilu a potrebujem to kvoli mojmu novemu mobilu... kto s kym ma skusenosti nech mi poradi.....

  4. #4
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa krcma
    Registrovaný dňa
    04.11.2008
    Lokácia
    Liptovský Mikuláš
    Príspevky
    98

    Povodný

    Nevolá sa to prepáliť ale odblokovať. T-Mobile má vo zviku blokovať svoje telefóny aby si mohli zobrať peniaze aj za odblokovanie. Ja som si ho musel dať odblokovať minulý rok neviem ako to teraz funguje, ale myslím si že si ho budeš musieť dať odblokovať.

    Odpoveď: Áno musíš si ho "prepáliť"(odblokovať).

  5. #5
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    29.07.2009
    Príspevky
    73

    Povodný

    ak prechadzas s Tmboliu do o2 v o2 ti daju ich sim kartu s tvojim cislom ako si mal v tmobile (ak si ponechavas cislo) ... ohladom inetrenetu staci sa poriet na o2 stranky staci poslat 1SMS bezplatne na to uvedene cislo a vsetky nastavenia ohladom ineternetu o2 ti pridu do mobilu a automaticky sa nastavia

    nic prepalovat,odblokovavat nemusis omg

  6. #6
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa krcma
    Registrovaný dňa
    04.11.2008
    Lokácia
    Liptovský Mikuláš
    Príspevky
    98

    Povodný

    Sorry za DP ale nevšimol som si.

    V tvojom prvom príspevku ho máš od T-Mobilu a ideš do O2. V druhom príspevku ho máš od O2 ale si v T-Mobile a ideš do O2. Mám v tom trochu zmätok.

    Ale ak chceš prejsť do O2 tak tam nemôžeš ísť zo svojov starov sim kartov. O2 ti dá novú ale to číslo ktoré si mal v T-Mobile tak ti ostane aj v O2.

    Odpoveď: Pokial je mobil z O2 tak ho nemusíš odblokovať ale pokial ho máš od T-Mobilu tak ho musíš odblokovať.

  7. #7
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Montana-Cans
    Registrovaný dňa
    02.02.2009
    Príspevky
    208

    Povodný

    Ja chcem prejst s mojim cislom do O2 lebo t-mobile sa mi prestava pacit.... CHcem len prejst do O s mojm cislom

  8. #8
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa krcma
    Registrovaný dňa
    04.11.2008
    Lokácia
    Liptovský Mikuláš
    Príspevky
    98

    Povodný

    somelierr: T-Mobile si mobily blokovalo tak že si v tom mobile mohol mať iba karty od T-Mobilu. Pokial si chcel ísť od T-Mobilu ku inému operátorovy tak si si musel ísť odblokovať.

  9. #9
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa krcma
    Registrovaný dňa
    04.11.2008
    Lokácia
    Liptovský Mikuláš
    Príspevky
    98

    Povodný

    Nalepšie by sa bolo ísť opítať ku T-Mobilu. Ale ja si aj tak stále myslím že ti ho bude treba odblokovať.

  10. #10
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Montana-Cans
    Registrovaný dňa
    02.02.2009
    Príspevky
    208

    Povodný

    Aj ked prejdem do O2 a ostane mi simkarta t-mobile??

Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •