Zobraziť vysledky 1 do 9 z 9

Téma: Neznáme chyby HRE

  1. #1
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa HeleVole88
    Registrovaný dňa
    07.05.2011
    Lokácia
    Trnava
    Príspevky
    64

    Povodný Neznáme chyby HRE

    Dobrý večer prajem, ako tak dnes klikám travian neustále mi to vyhadzuje následovné chyby nikdy mi to nerobilo len dnes zrazu to začalo poobede robiť. Vymazal som históriu, všetko komplet a tak isto skúsil aj iný prehliadač a nič.






    Robí to ešte niekomu či je chyba u mňa niekde?
    ( wolves, playboy, NNN a vsetci spojenci ako Lamky, Homosi , oOo a cela pismenkova federacia)

  2. #2
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Anpetu Wi
    Registrovaný dňa
    21.12.2008
    Príspevky
    649

    Povodný

    O chybe vieme, pracuje sa na odstraneni. angel
    Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4

    Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.

    ... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
    Otec/Brekeke

  3. #3
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    03.04.2010
    Lokácia
    Michalovce
    Príspevky
    34

    Povodný

    Zdravím,na serveri T2 to nejako blbne v štatistikách Najväčší hrdinovia...
    Je to tam poprehadzované,niesú zoradení hráči podľa bodov ale hocijako...

    http://imgupload.sk/images/1/t/1tt29em9bdr5j1sq07i4.jpg
    Buzerácia je hračka v rukách privilegovaných slabochov.

  4. #4
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa unihoc
    Registrovaný dňa
    25.05.2009
    Lokácia
    Prievidza
    Príspevky
    318

    Povodný

    toto sa mi stáva vždy, keď hero dostane nejaké nové expy.
    skx 9: Euphoria http://www.youtube.com/watch?v=C4f-Di8yuI4
    skx 10: airohpue, skx 12: Laktibrada, skx 13: Krtko Rudko (dual acc.), skx14: Chaen

  5. #5
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa HeleVole88
    Registrovaný dňa
    07.05.2011
    Lokácia
    Trnava
    Príspevky
    64

    Povodný

    Myslím si že ďalej tu nie je čo riešiť tak keď tak LOCK
    ( wolves, playboy, NNN a vsetci spojenci ako Lamky, Homosi , oOo a cela pismenkova federacia)

  6. #6
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    17.03.2009
    Lokácia
    nitricka :-)
    Príspevky
    13

    Povodný

    na ts2 ked chcem nieco postavit tak u vsetkeho mam ze dostatok surovin bude
    Dostatok surovín dňa "Sv. Nekonečného" a pri tom mam plnne sklady

  7. #7
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Anpetu Wi
    Registrovaný dňa
    21.12.2008
    Príspevky
    649

    Povodný

    To pise v tedy, ked mas zapornu produkciu obilia a system nevie vypocitat kedy bude dostatok na kliknutie budovy/ Cize pozeraj na sypku, nie sklady. Alebo je nejaky bug a ak ano tak napis na support, posunieme to dalej. angel
    Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4

    Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.

    ... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
    Otec/Brekeke

  8. #8
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    17.03.2009
    Lokácia
    nitricka :-)
    Príspevky
    13

    Povodný

    produkciu obilia mam nulovu idem skusit poslat nejake jednotky na smrt a uvidme ci to pomoze

  9. #9
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    08.03.2009
    Lokácia
    Travian
    Príspevky
    79

    Povodný

    Citovať Originál od Harrynko Zobraziť príspevok
    produkciu obilia mam nulovu idem skusit poslat nejake jednotky na smrt a uvidme ci to pomoze
    Lepsie by bolo rozsirit obilne polia alebo pripojit obilnu oazu.

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •